Kinderfeestje

Kinderfeestje

KinderfeestjeKom jij je kinderfeestje bij ons vieren in onze oude bakkerij? Je bent jarig en dit wil je natuurlijk vieren met je vriendjes en vriendinnetjes. Je hebt vast wel eens een lekker ijsje bij ons gegeten en nu is het ook mogelijk om je kinderfeestje bij ons te vieren compleet met ballonnen en feestelijke versiering.

Een kinderfeestje Leerdam is mogelijk op donderdag- vrijdagmiddag en zaterdagochtend. Wil je weten wat er allemaal mogelijk is. Lees hieronder dan even verder.

Kinderfeestje ‘Den Besten’ (duur 1 uur) Cupcakes versieren

Naast dat we een lekkere cupcake willen is het natuurlijk ook leuk om deze wat mooier te maken. Ieder bakkertje krijgt 2 cupcakes en deze mogen ze zelf versieren met alle mooie versiersels op de werkbank. Als cupcakes met de versiering even moeten drogen voor we ze kunnen inpakken is er een mogelijkheid om even wat te drinken met wat lekkers en kunnen de kinderen de jarige verwennen met cadeautjes. Als papa en mama je komt halen zijn de cupcakes klaar om in te pakken zodat je er thuis nog lekker van kan genieten.

De jarige krijgt zijn koksmuts met eigen naam mee naar huis als aandenken.

Kom jij je verjaardag bij ons vieren?

duur: 1 uur
aantal: maximaal 8 kinderen
prijs: € 7,95 per persoon (minimaal 4 kinderen)

Kinderfeestje ‘Tukker’ (duur 1 uur) Koekjes bakken en versieren

Tijdens dit gezellige kinderfeestje gaan de kleine bakkertjes koekjes in allerlei vormpjes bakken. Als de koekjes in de oven een mooie kleur krijgen en lekker krokant worden gaan we even wat drinken en is er een mogelijkheid om de jarige te verwennen met cadeautjes. Een lekker koekje is niet direct een mooi koekje dus gaan we de zelf gemaakte koekjes mooi versieren. Als papa en mama je komt halen zijn de koekjes klaar om in te pakken zodat je de koekjes lekker mee naar huis kunt nemen.

De jarige krijgt zijn koksmuts met eigen naam mee naar huis als aandenken.

Kom jij je verjaardag bij ons vieren?

duur: 1 uur
aantal: maximaal 8 kinderen
prijs: € 9,95 per persoon (minimaal 4 kinderen)

Kinderfeestje ‘Van der Spek’ (duur 2 uur) Speurtocht, koekjes bakken en versieren

Tijdens dit gezellige kinderfeestje gaan de kleine bakkertjes zelf het deeg voor de koekjes maken. Om de koekjes te maken hebben we een aantal ingrediënten nodig die de kinderen met aanwijzingen moeten gaan zoeken in de bakkerij. De ingrediënten worden daarna gekneed. Is het deeg klaar dan kunnen de bakkertjes aan de slag om er mooie vormpjes van te maken zodat ze daarna de oven in kunnen. Nu is er even tijd om uit te rusten en te genieten van wat lekkers en is er de mogelijkheid om de jarige te verwennen met cadeautjes. Een lekker koekje is niet direct een mooi koekje dus gaan we de zelf gemaakte koekjes mooi versieren. Als papa en mama je komt halen zijn de koekjes klaar om in te pakken zodat je de koekjes lekker mee naar huis kunt nemen.

De jarige krijgt zijn koksmuts met eigen naam mee naar huis als aandenken.

Kom jij je verjaardag bij ons vieren?

duur: 2 uur
aantal: maximaal 8 kinderen
prijs: € 16,50 per persoon (minimaal 4 kinderen)

Via het contactformulier kan je aangegeven welk kinderfeestje je graag bij ons komt vieren.