Auction Status: expired

Kunstwerk Aimee 30 x 40 cm

Een prachtig kunstwerk gemaakt door Aimee tijdens het Valentijnsontbijt dat wij organiseerde om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Prinses Maxima Centrum.

Lees verder

Kunstwerk Aylin 30 x 40 cm

Een prachtig kunstwerk gemaakt door Aylin tijdens het Valentijnsontbijt dat wij organiseerde om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Prinses Maxima Centrum.

Lees verder

Kunstwerk Benjamin 40 x 50 cm

Een prachtig kunstwerk gemaakt door Benjamin tijdens het Valentijnsontbijt dat wij organiseerde om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Prinses Maxima Centrum.

Lees verder

Kunstwerk Eleonora 29 x 30 cm

Een prachtig kunstwerk gemaakt door Eleonora tijdens het Valentijnsontbijt dat wij organiseerde om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Prinses Maxima Centrum.

Lees verder

Kunstwerk Elis 29 x 30 cm

Een prachtig kunstwerk gemaakt door Elis tijdens het Valentijnsontbijt dat wij organiseerde om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Prinses Maxima Centrum.

Lees verder

Kunstwerk Joey Josephine 30 x 40 cm

Een prachtig kunstwerk gemaakt door Joey Josephine tijdens het Valentijnsontbijt dat wij organiseerde om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Prinses Maxima Centrum.

Lees verder

Kunstwerk Lucas 30 x 40 cm

Een prachtig kunstwerk gemaakt door Lucas tijdens het Valentijnsontbijt dat wij organiseerde om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Prinses Maxima Centrum.

Lees verder

Kunstwerk Noah 40 x 50 cm

Een prachtig kunstwerk gemaakt door Noah tijdens het Valentijnsontbijt dat wij organiseerde om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Prinses Maxima Centrum.

Lees verder

Kunstwerk Ruby 30 x 40 cm

Een prachtig kunstwerk gemaakt door Ruby tijdens het Valentijnsontbijt dat wij organiseerde om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Prinses Maxima Centrum.

Lees verder

Kunstwerk Sarah 29 x 30 cm

Een prachtig kunstwerk gemaakt door Sarah tijdens het Valentijnsontbijt dat wij organiseerde om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Prinses Maxima Centrum.

Lees verder