Prinses maxima centrum doneren

Prinses Maxima Centrum

prinses maxima centrum

Prinses Maxima Centrum:
In onze koffiezaak/ijssalon zien we veel blije kinderen als ze bij ons komen genieten van bijvoorbeeld een heerlijk schepijsje. Dat ‘onbezorgd’ genieten is niet voor ieder kind weggelegd.
Wij dragen het Prinses Maxima Centrum een warm hart toe in de strijd tegen kinderkanker.

Doormiddel van onze Koffie in de bakkerij App kun je als gast sparen voor diverse items zoals een gratis drankje, een doosje bonbons, schepijs. Ook kun je 9 punten doneren. Zij ontvangen dan voor 9 punten een bedrag van € 2,50 euro (de prijs van een kopje koffie).

Formule 1 wedstrijden | Max Verstappen

Tijdens de wedstrijddagen van de Formule 1 en Max Verstappen doneren we het aantal punten dat Max Verstappen behaalt voor het rijderskampioenschap aan de Prinses Maxima Foundation. Dit is bij een 1e plaats en de snelste rondetijd tijdens de race maximaal 26 punten. Aan het eind van het jaar doneren we het totaal van het gehele seizoen. Doen jullie mee?

Prinses Máxima Centrum Foundation

Dankzij de vele schenkingen van donateurs kan de Prinses Máxima Centrum Foundation voorzieningen realiseren die buiten de regulier zorgdekking vallen. Deze voorzieningen zijn van cruciaal belang voor het welzijn van kind en gezin tijdens het langdurige proces van behandelingen en opnames én in de herstelperiode daarna.

Bezoek de website van de Prinses Maxima Centrum Foundation.
https://foundation.prinsesmaximacentrum.nl/nl/

De eindstand van het aantal punten in 2021 is: 653 punten

De stand van het aantal punten in 2022 is op 01-01-2022: 0 punten