ons team

Ons team

René Middag

ons team

Ons Team: Mijn naam is René, geboren op 11 december 1983 en ik ben de ondernemer die hoort bij Koffie in de bakkerij. In 2018 ben ik getrouwd met Elles en in augustus van 2019 zijn we de trotse ouders geworden van Joey Josephine.
Het liefst drink ik cappuccino maar tegen het einde van de dag gaat een espresso er ook goed in.
Mijn lievelingsijs is Yoghurt Sinaasappel.

Annelies

ons team

Ons Team: Mijn naam is Annelies. Ik ben de moeder van René. Het leek mij altijd leuk om een koffiezaak te hebben. Dus toen René mij in 2014 vertelde dat hij in Leerdam een zaak wilde beginnen met koffie, ijs en chocolade en hij vroeg of ik daar wilde komen werken, hoefde ik daar niet lang over na te denken. Samen met m’n twee jongste kinderen, Nils en Evan woon ik in een fijn huis in Geldermalsen. Daar ben ik graag bezig met het in huis gezellig maken en met de tuin.Ook vind ik het leuk om lekker ergens in een stad koffie te gaan drinken. Mijn favoriete koffie is cappuccino en dan het liefst met de boterkoek van René. Mijn favoriete ijsje is witte chocolade en yoghurt amarena met slagroom.

Astrid

ons team

Hallo, ik ben Astrid en sinds mrt ‘19 werkzaam bij Koffie in de Bakkerij. Een geheel nieuwe beroepsrichting voor mij, waar ik enthousiast van wordt. Af en toe werk ik ook nog als invalkracht op een kinderdagverblijf in IJsselstein. Contact met zowel volwassenen als kinderen vind ik ook in de winkel dan erg leuk!Mijn favoriete koffie is wel de cappuccino. Maar de coffee-special vond ik laatst ook een feestje om te drinken.Het lekkerste ijs vind ik serieus lastig om te zeggen…..ze zijn allemaal zo lekker!

Marre

Hoi! Ik ben Marre en ik ben geboren op 4 december 2003. Ik woon al mijn hele leven in leerdam, samen met mijn ouders, broer en zus. Mijn hobby is dansen en dat is ook meteen mijn studie. Ik studeer aan de dansacademie in Utrecht. Mijn lievelings koffie is een caramel latte (met slagroom) en mijn favoriete smaak schepijs is hazelnoot.

Olin

Hoi! Ik ben Olin en ik ben geboren op 8 september 2004. Ik woon in het centrum van Leerdam, met mijn ouders en mijn zusje. Ik ben op mijn 14e begonnen met werken bij koffie in de bakkerij. Na de zomervakantie ga ik mijn examenjaar in op het Heerenlanden. Mijn lievelings koffie is een caramel latte(met slagroom) en mijn favoriete smaak schepijs is hazelnoot.

Wil je weten of er een vacature openstaat neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

Volg ons op Facebook.