Koffie

Koffie

De meest gedronken drank van de wereld. Het begin van de dag staat voor veel mensen in het teken van wakker worden met een goed kopje koffie. De geur van verse koffiebonen ruik je al van ver. Door de jaren heen worden de koffiesoorten diverser en luxer.  Drinkt u de koffie gezellig bij ons of neemt u hem mee voor onderweg? Aan u de keuze.

Bij ons heeft u een ruime keuze. Neemt u vandaag een gewoon kopje koffie of gaat u voor een cappuccino, een caramel macchiato of witte chocolademelk? Met een lekker stukje taart of koek erbij is de beleving compleet. Reserveer nu ook een heerlijke high tea of high coffee.

Onze koffiebranderij in Italië

We zijn gespecialiseerd in het op kleine schaal branden van de beste (in eigen huis bereide) espressomelanges, evenals een rijk assortiment Arabica bonen uit alle delen van de wereld: Brazilië, Colombia, Costa Rica, Guatemala, Indonesië, Kenia, Papua Nieuw Guinea en vele andere landen.

Het assortiment koffie dat Koffie in de Zaak selectief en met zorg inkoopt wordt door de koffiebranders in Italië elke dag zintuiglijk gebrand. Het brandproces wordt niet gestuurd door een computer, maar met zintuigen: met onze ogen en onze neus. Met onze ogen lezen we het uiterlijk, met de neus het binnenste van de koffie. En omdat de koffies in kleine porties en in kleine branders bereid worden, is er directe controle over de kwaliteit van de koffies. Kwaliteit hangt namelijk af van de snelheid van handelen, het moment suprême.
koffie

Koffie is als wijn: oogst, klimaat, grondsoort, zelfs de ligging van de plantage en de manier van verwerken bepalen het individuele karakter van elke koffiesoort. De invloed van deze bodemfactoren en het microklimaat, i.e. terroir, maakt elke koffiesoort anders.

Geïnteresseerd om onze koffie in jouw onderneming te gaan gebruiken? Bezoek onze website www.koffieindezaak.nl of neem contact met ons op.

Bezoek ons

Kijk ook eens op onze Facebookpagina.