Franchise

Koffie franchise

koffie franchise

Koffie franchise kan via onze franchiseformule. We zoeken franchisenemers in grote dorpen of kleine steden met rond de 25 000 inwoners.

Zoals je op onze website hebt kunnen lezen is onze koffiezaak gestart vanuit een droom die ik had op 24 augustus 2014 in Toscane, Italië. Ik droomde dat ik een koffiezaak zou starten in het toeristische Leerdam. Deze droom bouwde ik uit met schepijs en chocolade. Op 22 november 2014 opende we de deuren van onze koffiebar.

Droom jij ook al jaren van een je eigen koffiezaak starten maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is het franchise-concept van Koffie In de oplossing

De eerste stap is het aanmelden via het contactformulier of telefonisch. Naar aanleiding van het contactformulier plannen we in de hoofdvestiging een afspraak en verduidelijken we ons mooie franchise-concept.

Ben je enthousiast dan nodigen we je graag uit voor een stage in onze hoofdvestiging. Tijdens de stage krijg je een indruk wat er allemaal komt kijken bij het ondernemen.

De volgende stap is het tekenen van een intentieverklaring. Vanaf nu gaan we verder onderzoeken wat de beste plaats is voor jouw eigen koffiebar middels een vestigingsplaatsonderzoek. Hierna begint het zoeken naar een geschikte locatie en staan we je bij in het onderhandelen met een pandeigenaar of bij de aankoop van het pand.

Staan alle lichten op groen dan ondertekenen we de franchiseovereenkomst. Nu kan de bouw en inrichting van je eigen zaak vorm gaan krijgen. Uiteraard staan onze interieur-architecten voor je klaar om je te helpen bij het inrichten.

Wacht niet langer en meld je aan via het contactformulier of telefonisch.