Koffie Leerdam

Koffie Leerdam

Koffie Leerdam is de locatie voor het drinken van een lekkere cappuccino, americano, espresso of één van de specials. Dit is de meest gedronken drank van de wereld. Het begin van de dag staat voor veel mensen in het teken van wakker worden met een goed kopje koffie. De geur van verse koffiebonen ruik je al van ver. Door de jaren heen worden de koffiesoorten diverser en luxer.  Drinkt u de koffie gezellig bij ons of neemt u hem mee voor onderweg? Aan u de keuze.

Bij ons heeft u een ruime keuze. Neemt u vandaag een gewoon kopje koffie of gaat u voor een cappuccino, een caramel macchiato of witte chocolademelk? Met een lekker stukje taart of koek erbij is de beleving compleet. Reserveer nu ook een heerlijke high tea of high coffee.

Onze koffiebranderij in Italië

We zijn gespecialiseerd in het op kleine schaal branden van de beste (in eigen huis bereide) espressomelanges, evenals een rijk assortiment Arabica bonen uit alle delen van de wereld: Brazilië, Colombia, Costa Rica, Guatemala, Indonesië, Kenia, Papua Nieuw Guinea en vele andere landen.

koffie leerdam

Het assortiment koffie dat Koffie in de Zaak selectief en met zorg inkoopt wordt door de koffiebranders in Italië elke dag zintuiglijk gebrand. Kwaliteit hangt namelijk af van de snelheid van handelen, het moment suprême.

Geïnteresseerd om onze koffie in jouw onderneming te gaan gebruiken? Bezoek onze website www.koffieindezaak.nl of neem contact met ons op.

Bezoek ons

Kijk ook eens op onze Facebookpagina.