La Genovese Royal

 24.50

Producten | Mijn account | Winkelmand

1000 gram

Inclusief 9% belasting, exclusief verzendkosten.
Leverdatum bestelling: Binnen 3 werkdagen.

Beschrijving

De La Genovese Royal is een gecertificeerde melange voor de “espresso Italiano”en winnaar van de gold medal International Coffee Tasting 2014.

Een zeer hoge kwaliteit melange gemaakt van de beste kwaliteit Arabica bonen. De Royal heeft een fantastische, aanhoudende ietwat zoete nasmaak.

Melange van 90% kwaliteits-Arabica en 10% Robusta

La Genovese is gespecialiseerd in het ambachtelijk branden van kwaliteitskoffie waaronder de La Genovese Royal. Vandaag de dag staat Matteo Borea aan het hoofd van de Italiaanse brander. De jarenlange ervaring in dit familiebedrijf hebben tot sublieme koffies geleid, resulterend bijvoorbeeld in de Gran Anniversario koffiebonen, de heerlijke Royal blend en de iets zachtere Oro bonen.

Bekijk ook onze andere espressobonen.

La Genovese ORO is een mooi uitgebalanceerde kwaliteitskoffie die geschikt is voor de liefhebber van de echte Italiaanse koffie. De ORO is gecertificeerd voor:

La Genovese Royal

La Genovese ORO is ook winnaar van de International Coffee tasting 2016.

Hij bestaat uit 80% Arabica en 20% Robusta blend.

Naturales Arabica of Brasil, semi-washed Arabica of Brasil, washed Arabica of Center America, West Africa and washed Robusta of India.

 

La Genovese Coloniale is een mooi uitgebalanceerde kwaliteitskoffie die geschikt is voor de liefhebber van de echte Italiaanse koffie. De ORO is gecertificeerd voor:

La Genovese Coloniale is ook winnaar van de International Coffee tasting 2016.

Hij bestaat uit 80% Arabica en 20% Robusta blend.

Naturales Arabica of Brasil, semi-washed Arabica of Brasil, washed Arabica of Center America, West Africa and washed Robusta of India.

Meer informatie over onze koffie.
Ben je ondernemer? Bezoek dan www.koffieindezaak.nl

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “La Genovese Royal” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *