Column Februari 2022 | Kids Valentijnsontbijt

Nu bijna 2,5 jaar zijn wij trotse ouders van een dochter luisterend naar de naam Joey Josephine. Al zijn er ook momenten dat ze absoluut niet luisteren wil. Wellicht zit het ondernemen in haar bloed en gaat ze in veel opzichten haar eigen weg. Haar inbeeldingsvermogen en creativiteit is onuitputtelijk maar dat is ook niet zo gek met twee ouders die hun roots hebben liggen in creatieve beroepen als interieurontwerper en binnenhuisarchitect.

Iedereen die het mooie van papa of mama worden ook heeft meegemaakt weet, dat als je leven verreikt is met de komst van een gezonde zoon of dochter je leven in vele opzichten veranderd. Er is niet alleen een persoontje bij waar je een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor hebt maar je beseft je ineens hoe relatief andere zaken in het leven zijn. De gezondheid van je kind is het allerbelangrijkste.

Zoals veel van onze gasten inmiddels wel weten dragen wij het Prinses Maxima Centrum een warm hart toe; Het onbezorgd genieten is helaas niet voor ieder kind weggelegd. En wij hopen dat wij met donaties en onze stempelkaartactie een bijdrage kunnen leveren aan de missie van het Prinses Maxima Centrum: ieder kind met kanker genezen, mét optimale kwaliteit van leven.

Naast onze stempelkaartactie waarbij je de gespaarde punten kunt doneren aan de Prinses Maxima foundation hebben we voor februari wederom een toffe actie bedacht.

Februari is de maand van Valentijnsdag. Daarom organiseren wij op zondag 13 februari in onze zaak samen met Lie.ve.ling Kids een Valentijnsontbijt voor kinderen van 2 tot 12 jaar. Ook kun je in de periode voorafgaand aan het Valentijnsontbijt loten kopen waarbij we hele mooie prijzen verloten op 15 februari: Wereld kinderkankerdag. De opbrengst van de toegangsbewijzen en de verkochte loten komt volledig ten goede aan het Prinses Maxima Centrum.

Ieder kind verdient een onbezorgd leven en wij hopen dat we ook op jullie steun mogen rekenen.

Meer informatie over het Valentijnsontbijt volgt komende week op social media en onze website.

Ondanks de coronapandemie zijn we blijven zaaien waar we de komende periode veel plezier van zullen hebben. Het oorspronkelijke idee was om in november te starten met het educatieprogramma Ondernemen in het onderwijs. Een programma waarin we leerlingen in de bovenbouw spelenderwijze enthousiast maken als het gaat om ondernemen. Hier zullen we in maart mee van start gaan op Jenaplanschool de Wilgenhoek.   

Ook zijn we eind 2019 een sponsorovereenkomst aangegaan met Sara Marita Kramer. Sara zal in februari deelnemen aan de Olympische winterspelen in Peking op het onderdeel Skischansspringen. Op 26 november 2021 won ze nog de Worldcup met de grootste voorsprong aller tijden op de nummer 2. Toch een extra reden om de Winterspelen dit jaar wat meer te volgen dan anders.

Volg ons op Instagram of Facebook en blijf op de hoogte van deze en andere acties.

Fijne zondag
P.S. Wil je graag samen met ons een toffe actie opzetten? Loop dan even binnen.